ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ - ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

2014-10-17 12:45

Με την παρούσα, η παράταξη «Δημοτική Συνεργασία» της οποίας τα μέλη της υπήρξαν οι ιδρυτές της παράταξης «Ενότητα και Δημιουργία» γνωστοποιεί:
1. στο Δήμαρχο κ. Θ. Παπαευθυμίου
2. στο Πρόεδρο του ΔΣ & το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης
3. στο κ. Ματθαίο Σκούρα, επικεφαλή του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»
4. στους δημότες του Δήμου Μακρακώμης
ότι:
Αποσύρει, τα μέλη της από τον συνδυασμό της δημοτικής παράταξης «Ενότητα και Δημιουργία» και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του κ. Ματθαίου Σκούρα.
Οι λόγοι που μας οδήγησαν σ’ αυτή μας την απόφαση έχουν να κάνουν με:
• τις παρασκηνιακές – μυστικές επαφές του κ Σκούρα και της παρέας του κατά την προεκλογική περίοδο με αντίπαλες δημοτικές παρατάξεις, χωρίς ποτέ να ενημερωθούμε για το περιεχόμενο τους και των οποίων η στόχευση ήταν υπέρ συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης.
• την άρνηση-αδιαλλαξία του αρχηγού της παράταξης κ. Μ. Σκούρα να συζητήσει με τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης, εναλλακτικές προτάσεις, προκειμένου να αποφύγει ο συνδυασμός την εκλογική του συντριβή.
• την στάση που τήρησε προσωπικά ο κ Σκούρας αλλά και η παρέα του μεταξύ 1ης και 2ης Κυριακής των εκλογών, προκειμένου να περάσουν τις προσχεδιασμένες θέσεις τους.
• την εσκεμμένη αποφυγή του κ. Μ. Σκούρα να συγκαλέσει μετά τις εκλογές, συγκέντρωση όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της 18ης Μαΐου, για εκτίμηση και αξιολόγηση του εκλογικού αποτελέσματος. Αντ΄ αυτής όπως μάθαμε στις 8.9.2014 κ. Σκούρας συγκάλεσε συγκέντρωση μερικών εκ των υποψηφίων, στους οποίους ανακοίνωσε ότι τα ιδρυτικά μέλη (Δημοτική Συνεργασία) δεν παρίστανται γιατί έχουν αποστασιοποιηθεί ( ψευδές – συκοφαντικό κι ανήθικο).
Εκτιμώντας τα γεγονότα και με τέτοιες νοοτροπίες και ψεύδη, είναι αδύνατη η δική μας παρουσία στο συνδυασμό «Ενότητα και Δημιουργία» που ανέλαβε να παρακολουθεί τα δημοτικά δρώμενα και προβλήματα από μακριά.
Η «Δημοτική Συνεργασία» θα είναι παρούσα – θα παρακολουθεί από κοντά τα δημοτικά δρώμενα – θα παρεμβαίνει στα προβλήματα του Δήμου και θα είναι δίπλα στους δημότες.

Για την «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Κώστας Κρητικός – Βασίλης Τουρλάκης – Δημήτριος Τσάμης – Δημήτρης Ζοβοιλης – Παναγιώτης Ντάνης

 

conter12